Cattery Levindaworldoffragdoll

Contactpersoon:

Hanna Bolhuis

Woonplaats:

Havelte

Provincie:

Drenthe

Land:
Nederland
Cattery Levindaworldoffragdoll

 • Fokt de rassen

  Ragdoll

 • Uitleg Cattery naam:

  De naam Levinda komt af van onze 3 kinderen Lenny, Vincent, Melinda.

 • Extra informatie

  Mijn naam is Hanna Bolhuis en ik woon samen met mijn man Chris en mijn 3 kinderen ( Lenny, Vincent en Melinda) in Havelte, Drenthe.

  In 2010 ben ik op zoek gegaan naar een poes wat bij ons gezin zal kunnen passen. Mijn man is een echte poesen man en ik zelf was meer van de honden, we hebben hier dan ook 3 honden in huis wonen en 3 valkparkieten hand tam. Nu wou mijn man heel graag een poes, en ben ik op zoek gegaan naar een geschikte poes, ik belande dan ook al snel bij de ragdoll. we zijn op zoek gegaan naar een geschikte fokker en hebben onze eerst ragdoll aangeschaft dat is ghita een blue point poes. Nu zijn we zo verlieft geworden op dit ras en zijn gaan uitbreiden. we hebben nu 2 katers een seal bicolour en een bleu bicolour lynx en 5 poesen een seal bicolour mitted, bleu bicolour, bleu point en 2 bleu sollid. We gaan met deze samenstelling een catterie beginnen.

  De naam Levinda komt af van onze 3 kinderen Lenny, Vincent, Melinda. world of ragdoll naar ons idee hebben we hier een heel mooi plek gemaakt voor onze ragdolls wat dus echt hun wereld is.
  Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen om dit ras te verbreden, zodat de Ragdolls hier in Nederland bekender worden.

  Op onze website kun je onder meer vinden welke poezen ik heb, welke katers, het uiterlijk en de gezondheid van een ragdoll en als u helemaal verkocht bent, is het mogelijk om een keer een kijkje te komen nemen bij ons thuis.

  Ik wens u veel kijkplezier toe op mijn website en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons.

  Vriendelijke groet,
  Hanna Bolhuis