Cattery La Reine Bleue

Contactpersoon:

Claudia Bogaerts

Woonplaats:

Grave

Provincie:

Noord-Brabant

Land:

Nederland

Cattery La Reine Bleue

 • Fokt de rassen

  Chartreux

 • Uitleg Cattery naam:

  De cattery naam La Reine Bleue betekent "de blauwe koningin". Deze naam heb ik gekozen omdat ik toen alleen nog Anabel had. Zij is de koningin, de eerste (en ze gedraagt zich ook wel eens zo....) Ze is de moeder van onze kater Caesar (ze is na zijn geboorte gesteriliseerd) en is dus de oma van alle kittens.
  Ik wilde ook graag een Franse naam, (de Chartreux is een Frans ras) en ik ben echt het personeel van koningin Anabel, keizer Caesar en onze twee prinsesjes Julia en Florence.

 • Extra informatie

  We zijn een kleine cattery met 4 Chartreux katten en één Bombay kater (castraat, het andere htk poesje (Didi) is inmiddels helaas overleden, ze was 18.) Met Caesar, Julia en Florence fok ik. Maar wel echt als hobby, want ze mogen maar één nestje per jaar. Ze moeten ook gewoon lekker poes kunnen zijn.

  De dames hebben een eigen kamer waar ze ‘s nachts slapen en waar ze ook bevallen. Ook Caesar heeft een eigen ruimte, de serre die aan onze huiskamer grenst, zodat hij lekker naar binnen kan kijken en ons en de dames ook kan zien.

  Ik woon samen met mijn moeder. Zij helpt me met de katten als ik dat niet alleen kan, bijvoorbeeld bij een bevalling, dan zijn extra handen fijn. Ik ben bijna altijd thuis, dus breng veel tijd met de beestjes door.