Mega is een indrukwekkende verschijning

DekkaterToevoegen aan favorieten
Contact persoon C. Berendsen
Catterynaam: Cattery Giant May Be's Place
Lid van Vereniging: NKFV
Email adres: connie@kat-hond.nl
Telefoonnummer: 06-22497367
Facebook pagina: ---
instagram pagina: ---
Toegevoegd: 30-03-2020

Advertentie tekst

Thijm, zijn roepnaam is bij ons Mega, is een indrukwekkende verschijning. Met zijn donkere vacht en lichte ogen maakt hij indruk op iedereen. Een stoer uitziende kater met een klein hartje, want hij is gek op aandacht en knuffelen.
Poezen die met hem daten dienen recent (maximaal 3 maanden tevoren) getest te zijn op minimaal besmettelijke ziekten en hiervoor dient vooraf een schrijven van de dierenarts te worden overhandigd.
Voordat u besluit om uw poes bij onze kater te brengen, adviseren wij u eerst een indruk te krijgen via onze website en de bijbehorende tekst aandachtig door te lezen. Daarnaast is het raadzaam om de kater vooraf te ontmoeten en tevens de locatie van logeren te bezichtigen voordat u verdere afspraken maakt.

Mega heeft al meerdere nestjes voortgebracht. Deze zijn gezond gebleken en hun eigenaren omschrijven ze als sociaal, mooi en stress bestendig. Voordat u besluit om uw poes te laten dekken, verdiep u in de bloedlijnen waaruit beide ouderdieren voortkomen en bedenk u verder of u met de nakomelingen verdere fokplannen hebt of dat de eventuele kittens vooral naar liefhebbers gaan.

Mega is op 25-09-2019 dmv echo getest op HCM en PKD en hiervan vrij bevonden. Daarnaast is hij dmv een DNA test vrij bevonden van HCM 1 en 3, PKD, RDAC-PRA, GSD type IV, Pyruvaatkinase Def, SMA.

Kenmerken

(Stamboom) naam dekkater Giant May Be's Place Mega Thijm
Kleur dekkater Brown Tabby Blotched
Bloedgroep ---
Geboortedatum 09-03-2011
Dekkater is getest op Echo; HCM en PKD. DNA; HCM 1 en 3, PKD, RDAC-PRA, GSD type IV, Pyruvaatkinase Def, SMA

Locatie

Gelderland, Nederland
Nijkerkerveen

Advertentiedetails

Advertentie ID: 108
Getoond: 287
Vervalt: 29-06-2021
In categories: Maine Coon

Facebook reacties

Locaties aangeboden Dekkaters