Skip to main content

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏡 gezocht voor Lava. 🤎🧡🤍 Een gezellige knuffel van vier jaar

Herplaatsing
Prijs: 400,00 400
Contact Hennie van Drie
Catterynaam Royal Flush
Contact persoon Hennie en Elco van Drie
Lid van Vereniging NLKV
Type aanbieder Particuliere aanbieder
Telefoonnummer 0612765494
Facebook pagina ---
instagram pagina ---
Geplaatst 20-06-2024

Omschrijving

GERESERVEERD

🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛Kittens beschikbaar 🧡🤎🤍

Lava is echte Britt lief ondeugend en aanhankelijk. Ze houd van kroelen en knuffelen. Vooral urenlange massages vind ze heerlijk.

Doordat hier in de cattery wat jaloezie onderling is omdat wij simpelweg onze aandacht moeten verdelen over al onze schatten zoeken we voor Lava een liefdevol huisje voor de rest van haar leven. Als Lava verhuisd is zij gesteriliseerd, keurig gevaccineerd wordt de chip naar u over geschreven en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of advies. We krijgen graag af en toe eens een update om te horen hoe vreselijk verwend ze gaat worden en hoe zij daarvan geniet t.z.t.

We zoeken dus iemand die haar alle liefde kan geven die zij vraagt, en dat is veel😉. Het liefst iemand met (niet teveel) andere dieren zodat ze lekker niet hoeft te delen en alle aandacht naar haar is. Ze is een klein hondje gewend en onze kleindochter komt ook vaak langs om lekker te knuffelen

Heeft u interesse en wilt u graag kennismaken met Lava?
Laat ons dan weten hoe u dat voor zich ziet, stuurt u ons dan een mailtje met uitleg. Of persoonlijker bellen. Wie weet tot onze kennismaking

Britt is kerngezond heeft op dit moment kittens van 10 weken. Misschien ook leuk voor mensen die er twee zoeken zodat ze samen met een dochter of zoon kan verhuizen ?

Specifieke details

(Stamboom) naam kat Lava Felicious
Kleur Cinnamon tortie wit
Geboortedatum 03-04-2020

Locatie

Flevoland, Nederland
Karveel 56 40

Advertentie details

Adv. ID 9738
Weergaven 1766
Bewerkt 20-07-2024
Verloopt 19-08-2024
In categorieën Brits Korthaar