Skip to main content

3 Brits korthaar schatten ter herplaatsing (ook na uw vakantie) aangeboden

Herplaatsing
Prijs: Gereserveerd Gereserveerd
Contact Emailadres ppatrick772@gmail.com
Catterynaam Cattery Vielynn
Contact persoon Patrick & Anja
Lid van Vereniging Neocat
Type aanbieder Particuliere aanbieder
Telefoonnummer 0622798209
Email adres Ppatrick772@gmail.com
Facebook pagina ---
instagram pagina ---
Geplaatst 09-07-2024
Gemaakt door

Omschrijving

Met pijn in ons hart zoeken wij nieuwe baasjes voor deze schatten. Ze zijn alle drie kerngezond, Fiv/Felv, HCM & Pkd getest, gesteriliseerd/gecastreerd, en in het bezit van een stamboom en paspoort. Wij zoeken een warm en zorgzaam thuis waar ze veel aandacht en liefde krijgen, en waar ze veilig in een tuin kunnen spelen. Mocht u nog vakantieplannen hebben dan is het geen probleem en kunnen ze ook na uw vakantie verhuizen.

Fleur
Fleur is een 2-jarige Britse Korthaar poes met een schitterende zilver tabby vacht en opvallende groene ogen. Ze gaat prima samen met andere katten. Fleur zou eventueel in haar eentje kunnen verhuizen ze heeft geen probleem met het gezelschap van andere katten.

Dikkie
Dikkie is een lieve poes van 2,5 jaar oud met een mooie blauwe vacht en koperkleurige ogen. Ze is een Britse Korthaar en staat bekend om haar aanhankelijke karakter. Dikkie houdt ervan om af en toe lekker te kroelen en zoekt graag gezelschap op. Ze is het beste maatje van Ben, onze kater. Deze twee zijn onafscheidelijk en wij willen niet dat ze gescheiden worden. Daarom zullen Dikkie en Ben samen moeten verhuizen.

Ben
Ben is een prachtige Britse Korthaar kater van 1,5 jaar oud met een dikke rode vacht en eveneens koperkleurige ogen. Hij heeft een ontzettend lief karakter en geniet van knuffelen. Ben en Dikkie zijn de beste maatjes en doen alles samen. Het zou ons hart breken om hen te scheiden, dus we zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.

Belangrijk voor ons:
- Een veilig thuis met een tuin is een must.
- We zoeken een gezin dat de tijd en liefde kan geven die deze katten verdienen.
- Al onze katten kunnen goed overweg met andere katten en kinderen.

Als u geïnteresseerd bent in het geven van een liefdevol thuis aan Dikkie , Ben, en/of Fleur, neem dan contact met ons op. Wij willen er zeker van zijn dat ze de aandacht, liefde en ruimte krijgen die ze verdienen.

Specifieke details

(Stamboom) naam kat Ben, Dikkie en Feur
Kleur Diversen
Geboortedatum November 2022

Locatie

Zuid-Holland, Nederland
Dordrecht

Advertentie details

Adv. ID 9914
Weergaven 1174
Bewerkt 20-07-2024
Verloopt 07-09-2024
In categorieën Brits Korthaar