Fleur

HerplaatsingToevoegen aan favorieten
Prijs: 300,00 300
Contact persoon Marieke van de Weijer - Kattenherplaatsing.nl
Catterynaam: Kattenherplaatsing.nl
Lid van Vereniging: n.v.t.
Telefoonnummer: 0633520374
Toegevoegd: 31-07-2020

Advertentie tekst

Fleur is een onafhankelijke en zelfstandige Maine Coon van 3 jaar. Deze jongedame uit Zoetermeer zoekt een thuis waar ze veilig kan buitenspelen, dus in een catproof omheinde tuin of in een grote kattenren. Ze is niet gewend aan kinderen of aan andere huisdieren. Eventueel kan ze in een thuis met poezen (geen katers) worden geplaatst en bij oudere, verantwoordelijke kinderen, die haar met rust laten.

Reden van herplaatsing
Fleur is met haar baasjes verhuisd naar een flat en ze kan daar helemaal niet wennen. Binnen zitten is niets voor haar en dat laat ze weten door te miauwen, vooral ’s nachts. Haar baasjes hebben nog een vakantiehuisje waar Fleur ook altijd mee naartoe gaat en daar geniet ze weer intens van het leven. Ze is dan voortdurend buiten en ze meldt zich alleen om te eten, of als ze wil slapen, want dat laatste doet ze wel binnen.

Wat zoeken wij voor Fleurtje?
We zoeken voor Fleurtje een thuis waar ze heerlijk veilig kan buiten spelen. Het is niet de bedoeling dat ze los op straat loopt, dus we zoeken een thuis met een catproof omheinde tuin of tuin met een mooie, grote kattenren. Oudere kinderen die Fleur met rust zullen laten zijn eventueel een optie voor haar. Als je zelf al katten hebt, dan is het belangrijk dat het poezen zijn (geen katers) en dat je bereid bent tijd uit te trekken voor een rustige introductie met je eigen katten. Fleur is géén knuffelkat en we zoeken dan ook een baasje/stel dat houdt van een onafhankelijke, zelfstandige kat die haar eigen gangetje gaat en zichzelf prima kan vermaken – zolang ze maar kan buiten spelen.

Kijk op onze website voor uitgebreide informatie over Fleur.

Kenmerken

(Stamboom) naam kat Fleur
Kleur tabby
Geboortedatum 01-01-2017

Locatie

Zuid-Holland, Nederland
Zoetermeer

Advertentiedetails

Advertentie ID: 624
Getoond: 987
Aangepast: 31-07-2020
Vervalt: 29-09-2020
In categories: Maine Coon

Facebook reacties