Rafiki van Deuren

HerplaatsingToevoegen aan favorieten
Prijs: 450,00 450
Contact persoon Netty Schipper
Catterynaam: Thivoedone
Lid van Vereniging: Neocat
Email adres: thivoedone@hotmail.com
Telefoonnummer: 0223 641587
Toegevoegd: 21-02-2021
Gemaakt door

Advertentie tekst

Toen wij met fokken begonnen, hebben we er bewust voor gekozen om de groep in evenwicht te houden omdat wij van mening zijn dat dit ten goede komt aan het welzijn van de katten. Ook willen we niet doorlopend nestjes fokken met dezelfde ouderdieren met het oog op gezondheid en genetische diversiteit. De consequentie van deze keuze is helaas wel dat we op een gegeven moment voor één of meer van onze schatten een ander liefdevol thuis moeten gaan zoeken. Meestal zijn dit katten die op één of andere manier niet gelukkig zijn in onze groep waardoor hun gezondheid en welzijn kan worden bedreigd. Deze katten zijn dan nog jong, gezond, vitaal en hebben nog een heel leven voor zich. Omdat onze katten ons na aan het hart liggen, worden ze niet zomaar ergens geplaatst maar zoeken we gericht naar de juiste plek voor die betreffende kat. Het is het allerbelangrijkste dat de kat een fijn thuis vindt waar hij/zij echt op zijn/haar plekje is en gelukkig kan zijn.
Herplaatsing van Maine Coon Rafiki
Omdat wij hebben besloten om Rafiki te herplaatsen is dat hij hier geen dames meer kan dekken en hij dat blijft doen ondanks dat de dames dat niet willen wij willen meer niet dat hij alleen komt te zitten op de slaapkamer waar hij nu zit ondanks dat hij het niet erg vind.
Rafiki is 6 jaar en voor hij gaat verhuizen laten wij hem castreren
Het is een hele lieve kater die van knuffelen houd.
Hij komt vanzelf naar je toe als hij dat wil. Is op dit moment nog erg eenkennig omdat hij alleen zit maar dat gaat wel weer weg als hij je eenmaal kent
Het liefs zouden wij hem plaatsen bij mensen die met hem willen spelen daar heeft hij zeker behoeft aan ook een tuin die afgezet is zou fijn zijn maar geen must.
Heeft u interesse laat het ons dan even weten

Kenmerken

(Stamboom) naam kat Rafiki van Deuren
Kleur MCO as
Geboortedatum 22-5-2013

Locatie

Noord-Holland, Nederland
Den Helder

Advertentiedetails

Advertentie ID: 1290
Getoond: 1579
Aangepast: 21-02-2021
Vervalt: 22-04-2021
In categories: Maine Coon