Skip to main content

3 Seal mink rosetted poesjes.

Kitten
Prijs: 1.350,00 1350,00
Contact Conny Schiffer
Catterynaam Airashii
Contact persoon Conny Schiffer
Lid van Vereniging TICA Cat and Tulips
Type aanbieder Particuliere aanbieder
Telefoonnummer 06-83352578
Email adres cschiffer@upcmail.nl
instagram pagina #arashisnowbengals
Geplaatst 26-05-2024
Gemaakt door

Omschrijving

In Airashi zijn op 1 April Dushi’s eerste kittens geboren, het zijn 3 prachtige, raszuivere Seal mink poesjes, met een grote WOW Factor. Wij zijn ontzettend blij en trots op zijn kittens, die veel van hun vaders genen hebben geërfd. Dushi is nu anderhalf jaar oud en al kampioen, bovendien werd hij steeds als best variëteit beoordeeld. Over onze avonturen op shows kunt u meer lezen op onze site.
Wij zijn ingeschreven bij TICA Cats and Tulips en onze katten en hun kittens hebben dan ook een prachtige stamboom. Dushi’s poesjes zijn Seal Mink spotted tabby bengaaltjes. Wat als eerste opvalt is hun prachtige uiterlijk, mooie kopjes met kleine oortjes een goed profiel en heldere oogjes. Ze hebben een prachtig meerkleurig rozettenpatroon die op een roomkleurige achtergrond en zijn aan beide zijden van hun romp symmetrisch zijn verdeeld. Een staartje met rozetten dat als een antenne fier ophoog wijst benadrukt hun karakter: zelfbewust, ondernemend en vooral speels.
De poesjes zijn echte bengaaltjes en hebben zich de huiskamer, waar ze zijn geboren, helemaal toegeëigend: rennen, klimmen, stoeien, jagen, ze hebben de ruimte. Ze zijn heel vertrouwd met de andere katten, met wie ze spelen die hen ook verzorgen. Op deze manier wordt de socialisatie van de kittens optimaal ontwikkeld. Klimmen, rennen en jagen is op dit moment favoriet, we zorgen dan ook voor klimpalen. Speelgoed en samen spelen is erg belangrijk en zorgen voor stimulatie van hun intelligentie. Spelen met ons is ook interessant, omdat we uitdagende speeltjes hebben, maar we zijn natuurlijk ook een variatie op een klimpaal.
We hebben goede contacten met onze dierenartsen, waar we altijd terecht kunnen wanneer we vragen of advies nodig hebben.

Ik ontvang graag reacties en vind het fijn om te horen waar de kittens terecht komen en hun toekomstige woonsituatie, gezinssituatie en eventueel andere huisdieren.

De poesjes mogen wanneer ze 14 weken oud zijn verhuizen.

Wat krijgen de kittens mee:
• Een gezondheidsverklaring van de dierenarts.
• Een Europees Paspoort.
• Een Prachtige stamboom Van TICA Cats and Tulips.
• Een eigendomsbewijs.
• Een contract met garantie.
• Ze hebben een chip.
• Ze zijn volgens schema ontwormd.
• Ze zijn behandeld tegen vlooien, luizen en teken.
• Ze krijgen een kittenpakket mee.


Specifieke details

(Stamboom) naam moeder CAT-25032022-BG-002
(Stamboom) naam vader TCC ZBT BG 150221 016
Moeder is getest op N/N, N/Pra, PRA/PRA en felv/ fiv
Vader is getest op N/N, N/Pra, PRA/PRA en felv/ fiv
Geboortedatum 1-4-2024

Locatie

Nederland
Heiligenbloem

Video

Advertentie details

Adv. ID 9538
Weergaven 1108
Bewerkt 14-06-2024
Verloopt 25-07-2024
In categorieën Bengaal

Locaties aangeboden Kittens