Skip to main content

Bengalen

Kitten
Prijs: 850,00 850
Contact Suzanne Franssen: 06-28454139
Catterynaam SuzyCats
Lid van Vereniging Cats And Tulips
Telefoonnummer 06-28454139
instagram pagina suzycats.bengals
Geplaatst 17-09-2023
Gemaakt door

Omschrijving

Deze Bengalen zijn zo mooi, lief en aanhankelijk en toch vinden ze moeilijk een nieuw huisje. Misschien komt het door de zomervakantie of omdat ze sneeuw/ zilver Bengalen zijn en daardoor op de foto wat minder indruk maken. Maar geloof me, ze zijn echt zo prachtig. We hebben twee zusjes en een broertje. Omdat ze al wat ouder zijn, is de verkoopprijs lager. Heb je altijd al een raszuivere en gezonde bengaal willen kopen, dan is dit je kans.

De kittens zijn opgegroeid in huis, hebben meerdere andere katten om zich heen, meerdere honden en kinderen. Ze zijn dus wel wat reuring gewend. Ze zijn door hun moeder en huisgenoten de afgelopen weken enorm gegroeid in persoonlijkheid. Ze hebben goed de grenzen geleerd, zoeken mensen super veel op en zijn zelfverzekerd.

Het broertje is een imposante jonge heer. Hij is gespierd, ondernemend en actief. Hij vindt mensen enorm leuk. De meisjes zijn snel en vindingrijk, ook erg knuffelig en kunnen enorm hard spinnen, zodra je ze aait, dan gaat de brommachine aan. Ze zijn alle drie in goede conditie en gezondheid. Ze zijn gechipt, gevaccineerd en al gesteriliseerd.

Bengalen houden van aandacht. Mocht je een koppeltje willen nemen, dan vinden wij dat enorm leuk voor de dieren. Graag overleggen we wat verstandig is.

Specifieke details

(Stamboom) naam moeder Arindi Cats Ginetta
(Stamboom) naam vader RW Heimdall Dellingr
Moeder is getest op HCM/ PKD, FELV/FIV, PRA-b, PKDEF
Vader is getest op HCM/ PKD, FELV/FIV, PRA-b, PKDEF
Geboortedatum 2 mei 2023

Locatie

Gelderland, Nederland
Zaltbommel

Advertentie details

Adv. ID 7721
Weergaven 505
Bewerkt 17-09-2023
Verloopt 16-11-2023
In categorieën Bengaal

Locaties aangeboden Kittens