Skip to main content

Brits Korthaar kittens te koop (Verkocht)

Kitten
Prijs: 1000,- 1000,-
Contact Sharon Berendsen
0652091717

Catterynaam Typically us
Contact persoon ---
Lid van Vereniging Neocat
Type aanbieder ---
Telefoonnummer 0652091717
Email adres Info@typically-us.com
Geplaatst 05-11-2023
Gemaakt door

Omschrijving

Alle kittens hebben een nieuw huisje gekregen!

Op 13 september is mijn raszuivere Black Silver Shaded Brits Korthaar Pluis bevallen van 5 prachtige kittens.
2 dames en 3 heren. Coco (k) en Cupcake (p) zijn verkocht. Cedric (k) Chase (k) en Chloe (p) zijn nog beschikbaar.

Pluis is een ontzettende lieve poes. Ze heeft een heel lief en zacht karakter en loopt als een echt dametje. Ze is raszuiver wat terug te vinden is op haar stamboom. Papa is een black golden shaded en ook raszuiver. Beide ouders zijn negatief getest op Fiv/Felv. Overige testen kunt u bij een bezoek indien gewenst inzien.

De kittens groeien bij mij in de huiskamer op waarbij ze alle liefde en aandacht van mij krijgen, van mama Pluis, mijn andere Brit en 4 Maine Coons. Ik zorg ervoor dat de kittens op een zo’n goed mogelijke manier worden gesocialiseerd.

Het is voor mij erg belangrijk dat de kittens een liefdevol thuis krijgen met de benodigde aandacht en de juiste zorg. Ik maak daarom graag kennis met de nieuwe eigenaars, want ik vind het belangrijk dat er een klik is. Niet alleen tussen mij en de nieuwe eigenaars, maar ook tussen u en het kitten.
Ik verkoop de kittens met een kitten contract zodat niet alleen ik, maar ook u bepaalde zekerheden heeft.

Mocht u interesse hebben in een kitten van Pluis, dan maak ik hiervoor graag een afspraak met u. Pluis en haar kittens mogen bezoek ontvangen en indien er een wederzijdse klik is, wordt het kitten contract besproken, ondertekent en het kitten aanbetaald. Tevens wordt u overladen met filmpjes en foto’s van het kitten.
Ik verkoop dieren en geen dingen, mede daarom wordt er niet onderhandeld over de prijs. Voor de fok gelden er andere prijzen en dit kan alleen worden besproken in een persoonlijk gesprek.

Het kitten verlaat het nest volgens schema ontwormd, geënt, gechipt, Europees paspoort met daarin de gezondheidsverklaring van de dierenarts, het eigendomsbewijs en de stamboom. U krijgt tevens een leuk kitten pakket mee met droog/natvoer, snackjes, speeltjes en indien gewenst handige informatie over de Brits Korthaar. Vanaf 6 december mogen de kittens verhuizen. Indien u een vakantie gepland heeft, is het geen probleem om het kitten na uw vakantie op te halen.

Specifieke details

(Stamboom) naam moeder Patricia Dari Ruma Radja
(Stamboom) naam vader Sunny Boy Mary d'Or
Moeder is getest op Fiv/FelV, HCM, PKD Bloedgroep
Vader is getest op Fiv/FelV, HCM, PKD Bloedgroep
Geboortedatum 13-09-2023

Locatie

Limburg, Nederland
Molenveldstraat 34

Advertentie details

Adv. ID 8161
Weergaven 2098
Bewerkt 18-11-2023
Verloopt 04-01-2024
In categorieën Brits Korthaar

Locaties aangeboden Kittens