Skip to main content

Prachtige en zeer aanhankelijke Brits(e) (kort en langhaar baby’tjes)

Kitten
Contact Telefoon (06-25014191) en e-mail ( sietzevisser@hotmail.com)
Catterynaam Sybbel Cat
Contact persoon Sabina Visser-van der Wal
Lid van Vereniging Mundikat en BCF vzw
Type aanbieder Particuliere aanbieder
Telefoonnummer 0031625014191
Facebook pagina sabina Visser- van der
instagram pagina Buckswiespride
Geplaatst 24-05-2024
Gemaakt door

Omschrijving

Op dit moment hebben wij prachtige kittens beschikbaar....

Onze Kian is een Choco langhaar mannetje..echt een schattig klein pluizig bolletje… hij wil het liefste de hele dag bij je zijn.. hij kan spinnen als de beste… en tong uitsteken als hij actief bezig is met een hengeltje is ook echt zo lachwekkend..niet alleen kwa uiterlijk is hij prachtig, maar ook zijn karakter is fantastisch..

Joepie.. is ons crème mannetje, hij wil graag bij zijn broertjes en zusjes zijn, hij is echt te lachwekkend.. echt boeven streekjes… hij praat vaak en helemaal als hij geen aandacht krijgt… hij is echt heel erg op mensen gericht en echt een kleine doerak.. dat kan ik niet ontkennen.. hij heeft meer het karakter van een hondje dan van een kat…

Jacob is ons blauwe pluizige mannetje… hij ligt het liefste als een baby in je armen, en lekker kriebelen op zijn buikje dat vindt hij fantastisch..hij is heel aanhankelijk en hij speelt heeeel graag met hengeltjes, hij wil heel graag spelen met de andere katten en kittens, maar
Hij kan zich ook heel goed zelf vermaken.. hij is heeeel nieuwsgierig naar alles en iedereen toe..

Het zijn gewoon echt prachtige en echt super lieve, aanhankelijke en ondeugende kittens. De kittens mogen ons huisje eventueel vanaf nu verlaten. Als u met vakantie zit, dan blijven ze natuurlijk gewoon wat langer, want we willen niet dat ze van het ene huisje naar het andere huisje gaan. Dan blijven ze lekker wat langer bij ons thuis. Ik ben helaas geen top fotograaf, maar heb mijn best gedaan, ook al werkte de lens van de camera vaak niet mee werkt hahaha..Ze groeien hier natuurlijk op in ons gezin met volwassenen, kinderen, hondjes en andere katjes.

Ze hebben hier al het speelgoed wat ze willen, maar de i pad is toch wel favoriet, daar doen ze kattenspelletjes om vliegjes en muisjes te vangen. Ze kunnen ook super met elkaar spelen. De stofzuiger is nog niet altijd hun beste vriend, maar gaat wel steeds beter, de dweil is wel leuk om achteraan te rennen. Een balletje gemaakt van Folie of de kraak nalletjesis natuurlijk ook te leuk om mee te spelen, dus waarom we duur en veel speelgoed halen soms hihi…

We zijn echt mega trots op ze, en ze gaan zeker niet zomaar met de eerste de beste mee naar huis, we werken met een koopcontract zodat er van alle kanten zekerheid is. Ouders zijn uitgebreid getest en de kittens zijn meerdere keren nagekeken door de dierenarts. We willen wel zeker weten dat alles goed is. Je wilt de nieuwe bonus ouders toch gelukkig maken, dus je probeert alles helemaal toppie te doen.

Ik heb een kleine Cattery waar ik heeeeeeel trots op ben…. We hebben af en toe een nestje. Onze katten leven natuurlijk bij ons in huis samen met ons gezin en onze hondjes. Ik heb ook meerdere diploma’s gehaald, en ik heb op dit moment weer met een opleiding bezig. Ik wil echt alles zo goed mogelijk doen en ik vind het ook heel leuk om altijd bij te leren over onze beestjes.

We willen wel dat mensen er heel goed over na hebben gedacht en niet dat het een impuls aankoop is, er moet zeker van alle kanten een klik zijn anders gaan ze niet mee.

Onze kittens worden geent, gechipt, gezondheidsverklaring van de dierenarts, een Europees paspoort, een stamboom een kittenpakket met onder ander eten voor de eerst komende tijd, een koopcontract, zijn ze keurig ontwormd en ontvlooit met onder andere stronghold. Ze zijn zeker zindelijk. We willen echt minstens een 100000 sterren huisje, ze zijn gewoon allemaal te leuk, mooi enzo..

Al onze katten leven natuurlijk in huis en zijn uitgebreid getest wat hier natuurlijk in te zien.

Specifieke details

(Stamboom) naam moeder Barila Cat
(Stamboom) naam vader Aladdin von Wolpe
Moeder is getest op HCM, PKD, PK, RDAC-PRA, GSD, SMA
Vader is getest op HCM, PKD, PK, RDAC-PRA, GSD, SMA
Geboortedatum 03-03-2024

Locatie

Friesland, Nederland

Advertentie details

Adv. ID 9527
Weergaven 475
Bewerkt 07-06-2024
Verloopt 23-07-2024
In categorieën Brits Korthaar

Locaties aangeboden Kittens