Skip to main content

15 april 2020

auteur: KittenTeKoop

Eindelijk klaar... of toch niet? Al jarenlang staan alle Cattery links op ras en woonplaats gesorteerd. Maar is dat wel zo handig?...

Dat kan beter, tijd voor verandering!

Via de Facebook Messenger chat kreeg ik de vraag waarom de Catteries niet op provincie gesorteerd staan in plaats van op woonplaats. Tja... euhm... dat is eigenlijk al 20 jaar zo was mijn eerste reactie.

Nou kan dat best zo zijn, maar als ik er dan nog eens goed over nadenk, is dat helemaal niet zo handig! Het is veel makkelijker zoeken als je de Catteries eerst op ras, land en daarna provincie kan sorteren en vervolgens kan zien in welke woonplaats een Cattery zich bevindt... dus ja...

Daar gaan we weer...

Dat is wel balen aan de ene kant. Alle links zijn al een keer handmatig ingevoerd en dat was geen klein klusje. Maar ik ga het toch doen. Alles gaat weer opnieuw. Gelukkig staan alle links er al in en kan ik alle link pagina's één voor één aan gaan passen naar de nieuwe layout.

 

We blijven veranderen en zijn blij met alle tips! ♥

Gaan alle links er dan nu weer af?

Nee, gelukkig niet. Terwijl ik bovenaan de pagina's vul in de nieuwe layout, blijven de andere links staan. Zo ontbreken er geen reeds aangemelde links en blijft iedereen vindbaar.

Er is op dit moment al één pagina (bijna) klaar! Ook is het menu naar het overzicht van alle links naar de Catteries aangepast. Het grote uitklapmenu was niet voor iedereen even makkelijk te besturen. Dat is teruggebracht naar een menu met een paar items, waarin het overzicht naar alle Cattery Links is opgenomen. Het is een keer extra klikken, maar nu kan iedereen alle direct in één scherm terugvinden en valt het menu ook niet meer per ongeluk over een advertentie heen (da's ook niet handig).

Ik hoop dat u ook blij bent met deze aanpassing!
Heeft u nog tips voor de nieuwe website? Laat het me weten!