Skip to main content

Uw banner plaatsen

Het plaatsen van een Cattery Banner kost € 15 per jaar.
Uw Cattery Banner wordt geplaatst bij de Links naar Catteries op Kitten Te Koop.

  • U geeft zelf aan bij welk ras de banner geplaatst wordt.
  • Het maximale formaat van uw banner is 500 x 175 pixels.
  • Uw Cattery banner blijft gedurende 1 jaar op de website staan.

Wijze van betaling en plaatsing van een Cattery banner:

  • Stap 1: U gaat naar "Advertentie Pakket kopen" en kiest voor "Banner Plaatsing"
  • Stap 2: U betaalt eenvoudig via iDEAL, PayPal of kiest voor bankoverschrijving.
  • Stap 3: Nadat uw betaling is ontvangen, stuurt u uw banner naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wordt uw Cattery banner op de website geplaatst.


Uw wilt extra opvallen! 

Wat goed dat u overweegt uw banner toe te voegen aan het overzicht van de links naar de Catteries. Uw vermelding kan er als volgt uitzien:

Banner plaatsing

voorbeeld

Heeft u het Gold Advertentie Pakket bij Kitten Te Koop aangeschaft? Dan is het plaatsen van uw banner bij de links naar de Catteries uiteraard zonder extra kosten.
Stuur uw banner naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw banner wordt zo spoedig mogelijk aan het overzicht toegevoegd.

Heeft u interesse in het plaatsen van een commerciële banner op een andere plaats dan bij de links naar de Catteries? Neem dan vrijblijvend contact op met Kitten Te Koop. Wij geven u hierover graag meer informatie.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.