Skip to main content

Banner actie

Onze banner en link op uw Cattery site is ons heel wat waard.
Daarom hebben we het volgende bedacht:

  1. U plaatst onze banner met een link op uw website naar: https://www.kittentekoop.nl
  2. Nadat u de banner en de link naar Kitten Te Koop heeft gemaakt, laat u me weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat u de banner heeft geplaatst en waar ik deze kan vinden op uw website.
  3. In ruil voor het plaatsen van onze banner en link op uw site, voeg ik uw banner toe aan uw link naar uw Cattery op KittenTeKoop.

Heeft u de banner op uw website toegevoegd? Stuur me uw banner via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zorg dat deze zo spoedig mogelijk op de website wordt geplaatst.


U gebruikt onderstaande banner op uw website 

Onderstaand de banner die u voor deze actie kunt gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op de banner en kies voor "opslaan als"

Iedereen die een Cattery en een website heeft kan aan deze actie meedoen!  U hoeft dus geen pakket aan te schaffen of te adverteren bij Kitten Te Koop! De enige voorwaarde is dat u onze banner op uw Cattery website plaatst en laat staan.

Staat uw link nog niet vermeld bij de links bij de Catteries?
Meld deze dan eerst hier aan.

Heeft u al een banner van Kitten Te Koop op uw website staan?
Dat is natuurlijk helemaal geweldig! Dankuwel! U kunt dan uiteraard ook mee doen aan deze Banner Actie! Vervang de oude banner door deze nieuwe banner en stuur me uw banner door per mail!