Banner actie

Onze banner en link op uw Cattery site is ons heel wat waard.
Daarom hebben we het volgende bedacht:

  1. U plaatst onze banner met een link op uw website naar: https://www.kittentekoop.nl
  2. Nadat u de banner en de link naar Kitten Te Koop heeft gemaakt, laat u me weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat u de banner heeft geplaatst en waar ik deze kan vinden op uw website.
  3. In ruil voor het plaatsen van onze banner en link op uw site verschijnt er bij uw Cattery Link in het overzicht van de links naar de Catteries het volgende symbool achter uw Cattery naam: i extra informatie


U gebruikt onderstaande banner op uw website 

Onderstaand de banner die u voor deze actie kunt gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op de banner en kies voor "opslaan als"

Dit i extra informatie symbool is een link naar een extra pagina op Kitten Te Koop met informatie over uw Cattery én een banner naar uw Cattery.

De informatie die op deze pagina komt te staan is:

  1. Uw Cattery naam, woonplaats, provincie en land en uiteraard uw website en mail adres
  2. Uw banner met een link naar uw Cattery
  3. Fokt de rassen: ...
  4. In de kleuren: ...
  5. Uitleg Cattery naam: ...
  6. Extra informatie over uw Cattery: ...

Bovenstaande informatie mag u me samen met uw banner toesturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zorg dat de extra informatie zo spoedig mogelijk op de website wordt geplaatst.

Zolang de banner op uw site staat, blijft uiteraard ook deze extra informatie pagina op onze website staan!
 
Iedereen die een Cattery en een website heeft kan aan deze actie meedoen! U hoeft dus geen Member te zijn bij Kitten Te Koop! De enige voorwaarde is dat u onze banner op uw Cattery website plaatst en wij maken de extra pagina voor u aan.

Staat uw link nog niet vermeld bij de links bij de Catteries?
Meld deze dan eerst hier aan.

Heeft u al een banner van Kitten Te Koop op uw website staan?
Dat is natuurlijk helemaal geweldig! Dankuwel! U kunt dan uiteraard ook mee doen aan deze Banner Actie! Vervang de oude banner door deze nieuwe banner en stuur me de extra informatie toe!