Skip to main content

4 prachtige britskorthaar kittens ( Alle kittens zijn gereserveerd)

Kitten
Prijs: 1.000,00 1000
Contact 0633004818
Onur-yrm@hotmail.com
Catterynaam HouseOfPure
Contact persoon Mevr. Yarim
Lid van Vereniging Mundikat
Type aanbieder Particuliere aanbieder
Telefoonnummer 0633004818
Email adres Onur-yrm@hotmail.com
Facebook pagina ---
Geplaatst 03-04-2024
Gemaakt door

Omschrijving

Op 1 maart 2024 verwelkomde onze prachtige Lilac Brits Korthaar poes, Luna, vier adembenemende kittens in ons midden. De trotse vader is een blauwe Brits Korthaar kater. Als cattery volgen wij de richtlijnen van Mundikat en Fife, waarbij we zijn aangesloten.

Onze moederpoes Luna en vader Noah zijn negatief getest op o.a. PKD, HCM, FELV en FIV. De kittens worden zorgvuldig verzorgd en zullen drie keer ontwormd, twee keer gevaccineerd, gechipt en uitgebreid onderzocht worden door onze dierenarts. Ook voorzien we hen van een eigen stamboom, Europees paspoort en een compleet kittenpakket.

De kittens groeien op in een liefdevolle thuisomgeving en zullen op de leeftijd van 13 weken (1 juni 2024) klaar zijn om het nest te verlaten. We bieden de kittens aan als huisdieren, met een sterilisatie/castratiebepaling.

Dit bijzondere nestje bestaat uit twee blauwe poesjes en één blauw katertje:

Blauw Brits Korthaar kater (gereserveerd)
Blauw Brits Korthaar kater
Lilac Brits Korthaar kater (gereserveerd)
Lilac Brits Korthaar kater
Volg ons op Instagram, waar we dagelijks nieuwe foto's en video's van de kittens delen: https://www.instagram.com/thehouseofpure_cattery?igsh=MXFnNWljZzZ0eWl1aQ==

U bent van harte welkom om de kittens en hun moederpoes te komen bezichtigen. Voor het reserveren van een kitten vragen wij een bedrag van €100,- aan reserveringskosten (niet terugbetaalbaar bij annulering). Deze aanbetaling wordt uiteraard verrekend met de uiteindelijke koopprijs. Om teleurstellingen te voorkomen, kunnen we helaas geen kitten reserveren zonder aanbetaling.

Bent u geïnteresseerd? Vertel ons dan wat meer over uzelf en uw gezinssituatie. Onze kittens zijn onze trots en we zoeken liefdevolle eigenaren die hen een warm thuis en veel aandacht kunnen bieden. We kijken uit naar uw bericht. Bij voorbaat dank!

Specifieke details

(Stamboom) naam moeder Lucia Ferru Een met de Bron
(Stamboom) naam vader Alvin Trieyrtis Hirta
Moeder is getest op FELV en FIV
Vader is getest op PKD, HCM, FELV en FIV
Geboortedatum 1 maart 2024

Locatie

Zuid-Holland, Nederland
Capelle aan den IJssel

Advertentie details

Adv. ID 9072
Weergaven 889
Bewerkt 06-04-2024
Verloopt 02-06-2024
In categorieën Brits Korthaar

Locaties aangeboden Kittens