Skip to main content

2 Supermooi getekende Cheetoh kitten zusjes beschikbaar!

Kitten
Contact e-mail
Catterynaam Cheetoh's go Dutch
Contact persoon Kim
Lid van Vereniging Cats and Tulips / TICA / Rasclub Russen en Nebelungen
Type aanbieder Maak een keuze
Telefoonnummer ---
Email adres kforcats@ziggo.nl
Facebook pagina ---
instagram pagina ---
Geplaatst 09-02-2024

Omschrijving

2 hele leuke zusjes; eentje speels, actief, ondeugend, houdt van lekkere hapjes, maar ook lief en aanhankelijk. De ander iets rustiger, aanhankelijk komt héél graag op schoot, lief, maar ook speels en actief. De eerste met een prachtige bijna parelmoer crèmekleurige ondergrond en de ander iets donkerder met een prachtige tekening.

Foto 1,2,3,4,5: poesje roze
Foto 6,7,8,9,10: poesje rood

Zowel de vader als de moeder van de kittens zijn unieke en originele Cheetoh's. De ouders zijn beide zeldzaam van kleur en vachtpatroon en gefokt door de oprichtster van het Cheetoh ras in Amerika.

U bent van harte welkom om op bezoek te komen! Ik vertel u dan graag meer over het ras en de karaktereigenschappen van de kittens. De kittens zijn; meerdere malen ontwormd, ontvlood, 2x gecontroleerd door de dierenarts, 2x ingeënt en gechipt. Ze krijgen een stamboom, Europees paspoort en een kittenpakket mee naar de nieuwe eigenaar(s). De zusjes zijn inmiddels op 21 Mrt. gesteriliseerd en de sterilisatie is bij de prijs inbegrepen!

Het Cheetoh ras is opgericht door een Mw. met meer dan 35 jaar ervaring met exotische kattenrassen. Zij heeft vanuit haar passie, kennis en ervaring het Cheetoh ras opgericht. De oorsprong v.d. Cheetoh ligt in Amerika, er zijn slechts een klein aantal Catteries in Nederland die oorspronkelijke Cheetoh's aanbieden. Helaas zijn er mensen / catteries die het nodig vinden een geheel nieuwe lijn te beginnen, door simpelweg een willekeurige Bengaal met een willekeurige Ocicat te combineren. De Cheetoh heeft een ras-standaard, de dieren moeten aan de voorwaarden van de ras-standaard voldoen. Bovendien zouden er meerdere generaties overheen moeten gaan voordat de dieren 'Cheetoh' genoemd mogen worden. De fokkers die zelf F1 (eerstelijns) Cheetoh kittens fokken houden geen rekening met de ras-standaard en het feit dat de Cheetoh al een oorsprong heeft. Zij verkopen de eerstelijns kittens voor dezelfde prijs of hoger dan de Cheetoh fokkers met oorspronkelijke Cheetoh’s, die al bezig waren het ras in Nederland op de juiste wijze te introduceren. Ook worden er kittens aangeboden als zijnde Cheetoh (omdat het een prachtig exotisch, nieuw en aantrekkelijk ras is) die niets met de Cheetoh te maken hebben, bijv. 1 exotische kat gecombineerd met een Europees korthaar, een Savannah met een Bengaal gecombineerd etc. Deze combinaties bestaan officieel niet en de kittens uit deze willekeurige combinaties zijn geen raskatten!. Let u dus heel goed op of u een originele Cheetoh fokker benadert en een ‘echte’ Cheetoh aanschaft!

Specifieke details

(Stamboom) naam moeder Skadi Goddess of Winter
(Stamboom) naam vader Black Pearl of Windhaven
Moeder is getest op volledig getest
Vader is getest op volledig getest
Geboortedatum 20-08-2023

Locatie

Zuid-Holland, Nederland
Noordwijkerhout

Advertentie details

Adv. ID 8792
Weergaven 1558
Bewerkt 07-04-2024
Verloopt 09-06-2024
In categorieën Cheetoh

Locaties aangeboden Kittens